seksspeeltjes
Lichaam

Dit wist jij nog niet over seksspeeltjes

20.11.2023
door Fokus Online

Heb je op dit moment al een bepaalde basiskennis opgedaan op het gebied van speeltjes in de slaapkamer? Dan zijn er nog tal van interessante weetjes en grappige weetjes waar je nog achter moet komen. Want over de hele wereld zijn er een aantal eigenaardigheden die je zeker blijft onthouden op het moment dat je er iets over hebt gehoord. We hebben er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. Zo heb je meteen weer sterke verhalen om te vertellen tegen vrienden of tegen je partner.

Deze doelgroep maakt het meeste gebruik van de speeltjes

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat getrouwde vrouwen vaker gebruikmaken van speeltjes in de slaapkamer in vergelijking met vrouwen die vrijgezel zijn. Waarom? Eigenlijk is deze conclusie heel simpel. Getrouwde stellen kiezen er vaker voor om te experimenteren en meerdere dingen uit te proberen op seksueel gebied. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat daar een speeltje, zoals een dildo, voor in beeld komt. Je kunt hierbij ook denken aan het aantrekken van de mooiste en meest verleidelijke lingerie.

De wet op het gebied van het gebruik van seksspeeltjes in Texas

Een van de meest opmerkelijke feitjes op het gebied van het gebruik van speeltjes, is in Texas terug te vinden. Want ook al mag je in deze staat in Amerika continu wapens bij blijven kopen – en lijkt het haast alsof je in iedere grote supermarkt deze inkopen kunt doen –  er wordt wel een limiet gesteld op het gebruik van de speeltjes. Je mag namelijk maximaal zes seksspeeltjes in een huishouden in Texas hebben. Nog gekker: in India is het zelfs helemaal verboden om een speeltje te kopen.

Een erg divers aanbod aan speeltjes op de markt

Vandaag de dag rust er niet langer meer een taboe op het gebruik van de speeltjes in de slaapkamer. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat het aanbod gevarieerder dan ooit lijkt. Zo worden er zelfs soms limited editions op de markt gebracht. Om het nog niet eens te hebben over de bekende “satisfyer” die vandaag de dag als ornament in de kerstboom kan worden gehangen. Het is dus altijd een goed idee om wat meer te weten te komen over het gebruik van deze speeltjes en het aanbod dat er zoal is. Wie weet ga je op korte termijn al een keer aan de slag met het experimenteren.

Vorig artikel
Volgend artikel