beurs
Gezin

3 vragen aan… BabyBoom Beurs

26.11.2019
door Fokus Online

Wat valt er te beleven op de Babyboombeurs?

“De beurs richt zich tot alle jonge en aanstaande ouders die zich op het nieuwe leven in hun huis willen voorbereiden. Ze kunnen er workshops en conferenties over de meest uiteenlopende onderwerpen volgen. Er zijn vroedvrouwen die uitleggen hoe ze hun pasgeboren baby kunnen kalmeren en hoe ze best te werk gaan wanneer ze een badje willen geven. Er zijn yogasessies voor zwangere vrouwen en hun partners, en specialisten van de mutualiteiten die jonge ouders wegwijs maken bij onder andere de administratie van de geboorte. En er is een wedstrijd waarbij ze tot enkele duizenden euro’s aan babyspullen kunnen winnen.”

Kun je er ook babyspullen kopen?

“Alle grote merken en retailers zijn aanwezig op de beurs. Je kunt er buggy’s testen, autostoelen bekijken en schattige eerste kleertjes kopen. We merken dat veel toekomstige ouders naar de beurs komen om hun geboortelijst samen te stellen. Bij de vorige editie kwamen er 26.000 jonge/aanstaande ouders over de vloer.”

Hoe bereid je een bezoek voor?

“Op babyboombeurs.be en in de Babyboom-app vind je een overzicht van alle workshops en alle standhouders én een plannetje van de beurs. Zo kun je op voorhand aanduiden waar je zeker langs wilt gaan. Geen overbodige luxe, want de beurs telt meer dan 120 standen.”

Vorig artikel
Volgend artikel