badkamer
Bouwen & Wonen

Zo maak jij van je badkamer de mooiste van het land

07.08.2023
door Fokus Online

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen, zijn er twee plaatsen in huis die extra aandacht verdienen. Dat zijn je badkamer en je keuken. Deze twee ruimtes moeten tot in de puntjes afgewerkt zijn en aan al jouw wensen voldoen. Je keuken is immers het kloppende hart van je huis, en in je badkamer breng je vele uurtjes alleen of in gezinsverband door. Je moet je er dus goed in voelen. Hier lees je hoe jij van jouw badkamer de meest ontspannende plek van je huis kunt maken.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Uiteraard zijn spiegels onmisbaar in je badkamer. Ze zijn noodzakelijk om te zien of je haar goed ligt en of je outfit goed zit. Maar spiegels hebben nog een groot voordeel. Door gebruik te maken van spiegels, zorg je ervoor dat je badkamer optisch groter lijkt dan ze eigenlijk is. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten spiegels. Door spiegelkastjes te installeren, win je wat extra bergruimte. Dat is altijd handig om je kleinere spulletjes, zoals pillendoosjes, make-up en parfumflesjes op te kunnen bergen. Door voor een gewone spiegel te kiezen, win je dan weer aan ruimte in je badkamer. Ben je vaak in de weer met make-up of met een scheermachine? Dan zijn badkamerspiegels met verlichting onmisbaar in jouw badkamer. Het leuke aan badkamerspiegels met verlichting is dat ze een aan- en uit sensor hebben, waardoor de ledverlichting niet nodeloos brandt. Er bestaan ook verwarmde spiegels met anti-damp functie. Deze spiegels kun je meteen gebruiken wanneer je uit de douche stapt, zonder dat je ze eerst moet afdrogen. 

Kwalitatieve design kranen

Je hebt er misschien nog niet over nagedacht, maar de vorm en het ontwerp van je kraan voor de wasbak bepalen voor een groot deel de uitstraling en stijl van je badkamer. Het is dus belangrijk om te kiezen voor kranen die je mooi vindt, maar die uiteraard ook van topkwaliteit zijn. Door te kiezen voor badkamerkranen van Grohe, kies je voor kranen die kwalitatief, duurzaam en technologisch zijn. Bovendien hebben deze kranen stuk voor stuk een prachtig design, dat jouw badkamer naar een hoger niveau tilt. In het gamma van Grohe kun je zowel wastafelkranen, douchekranen, badkranen, keukenkranen als koudwaterkranen terugvinden. Hierdoor kun je de kranen van Grohe in je hele huis laten installeren, waardoor je dezelfde stijl kunt doortrekken in je hele woning.

Laat je adviseren

Een nieuwe badkamer (laten) installeren is niet niks. Het is een heuse investering waar je jarenlang van wil kunnen genieten. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuzes maakt, is het dan ook niet meer dan logisch dat je je laat adviseren door een expert of zelf aan de slag gaat met een 3D-plan. Zo ben je er zeker van dat al je badkamermeubels in je badkamer passen en je tevreden zult zijn over het afgewerkte geheel. Vraag ook gerust advies aan een badkameradviseur, zo vind je gegarandeerd de badkamer van je dromen!

Vorig artikel
Volgend artikel