Chemie

Drie vragen aan… Luk Van den Berghe, Director B2C (EEZYM)

03.09.2019
door Fokus-online.be

Wat zijn enzymen precies?
“Enzymen zijn eiwitten die 100 procent afbreekbaar zijn. Ze versnellen chemische reacties en zijn belangrijk voor alle levende organismen op aarde, en voor het verwijderen van toxines. Enzymen breken organisch materiaal versneld af, tot drie miljoen keer per seconde. Als je honger hebt en je ziet een koe, dan kun je die niet zomaar opeten. Die moet eerst in stukjes gesneden worden. Dat doen enzymen met organisch materiaal.”

Hoe effectief zijn ze als reinigingsproduct?
Onze producten garanderen een diepere reiniging en een hoger niveau van hygiëne. Naar het voorbeeld van de koe verknippen enzymen aan een razendsnel tempo en lossen ze vuil op in micro-deeltjes. Zo bouwen bacteriën geen weerstand op tegen ontsmetting. Wie zijn huis heel vaak ontsmet, zorgt ervoor dat de bacteriën resistent worden. Met enzymen is dat niet het geval.”

Hoe veilig en duurzaam zijn enzymen?
“Enzymen zijn 100 procent afbreekbaar waardoor het veilig is voor mens, product en natuur. Veiligheid en duurzaamheid zijn dé troeven van EEZYM. Voor een betere en veilige hygiëne in huis moeten consumenten enkel de mindset durven veranderen en afstappen van het klassieke aankooppatroon.”

Vorig artikel
Volgend artikel