relatiegeschenken
Ondernemen

De leukste relatiegeschenken voor de lente

15.03.2023
door Fokus Online

Relatiegeschenken zijn een vorm van offline marketing, het zijn kleine geschenken die worden gegeven aan relaties van bedrijven. Ze zijn dus het perfecte cadeau om je merk wat in de kijker te zetten, en je kan het ook aan je werknemers geven. Relatiegeschenken hebben ook meer betekenis als je ze koppelt aan een evenement of een seizoen. Welke originele relatiegeschenken kan jij deze lente in huis halen?

De zon is daar!

De lente is daar en dat betekent dat de zon er ook is, toch? Om de zon te vieren kan je kiezen voor leuke lente relatiegeschenken die in teken staan van de zon. Wat dacht je dus van zaadzakjes voor een bloemenweide of verse kruiden, een groeiset of een gepersonaliseerde kleine bloempot? Zeker als je net een duurzaam product hebt gelanceerd of je doelgroep groene vingers heeft, zijn dit leuke relatiegeschenken. En als je helemaal klaar bent voor de zomer, kan je ook een zonnebril laten bedrukken of een handig meeneempotje voor zonnecrème.

Sporten maar

In de lente heeft ook iedereen terug zin om te sporten. Het is dus hét moment om een leuke teambuilding activiteit te organiseren met je werknemers. Ga op avontuur in een hoogteparcours, boek een namiddag padel of ga ‘s ochtends met z’n allen even lopen voor de werkdag. Deze toffe sportieve activiteiten doe je natuurlijk met de juiste branding 😉 Als een T-shirt met merknaam er net iets over is, kan je ook leuke geschenken geven. Wil je dus de sportieve hobby’s van je werknemers of klanten stimuleren? Denk dan aan cadeaus zoals een drinkfles, een bidon, zonnecrème, een sportzak of een tennis set.

Niet elke teambuilding hoeft sportief te zijn, zo kan je ook een activiteit organiseren rond persoonlijkheid, communicatie en leiderschap. Schaf je teamleden een handige notitieset aan en je kan ook pennen laten bedrukken als aandenken aan deze bijzondere dag!

Picknick tijd

We geven het toe: het is nog iets te vroeg om een hele namiddag in de zon te zitten, maar je kan wel een toffe lunch of picknick organiseren. Wat heb je hiervoor nodig? Een goede traiteur of broodjeszaak, (gezonde) frisdrank en wat muziek. Bij een organisatie van een grote picknick kan je ook branded koeltassen voorzien, drinkflessen en natuurlijk een tof aandenken zoals een gepersonaliseerde picknickmand vol lekkers en een lekker flesje voor een mocktail.

Welke relatiegeschenken haal jij deze lente naar boven?

Vorig artikel
Volgend artikel