cadeautjes
Gezin

Wat brengt de Sint voor je kind?

26.11.2019
door Fokus Online

Op 6 december komt de stoomboot van die bebaarde kindervriend uit Spanje weer aan. De zoektocht naar het ideale Sinterklaascadeau kan beginnen. Nog geen inspiratie gevonden? Geen nood! Deze tips en tricks zetten je alvast op weg.

Sintcadeautjes kiezen voor je kids is eigenlijk een makkie. In het najaar komt er heel wat vernieuwend speelgoed op de markt, waarvoor er reclame wordt gemaakt op televisie, internet en andere kanalen. Ook op school worden de nieuwe trends uitvoerig besproken op de speelplaats, of worden klassiekers vanonder het stof gehaald om terug hip te worden. De kans is dus vrij groot dat je oogappel heel goed weet welke cadeautjes hij of zij zal vragen aan Sinterklaas en zijn helper.

Budgetproof houden

Er zijn genoeg speelgoedfolders die je nu ongetwijfeld overal ziet liggen, dus laat ze maar knippen en plakken en onderschep die oh zo belangrijke brief. Heb je thuis een doorwinterde fan van L.O.L. Surprise, Frozen, Paw Patrol, Fortnite, Toy Story, LEGO of PLAYMOBIL? Dan is de keuze ook snel gemaakt – meer dan genoeg aanbod! Maar, het gebeurt wel eens dat het enthousiasme van je kroost iets groter is dan je budget. Geen nood, want de Sint kan niet alles brengen, natuurlijk. Kies dan de cadeautjes die letterlijk en figuurlijk bovenaan het verlanglijstje staan, en vul eventueel aan met een aantal kleinere of goedkopere cadeautjes van minder bekende merken zoals Boum, Wheellious, Kenza, Creatiki, Square of Fool’s Games.

“Kies cadeautjes die letterlijk bovenaan het verlanglijstje staan.”

Spelend leren

En wat overblijft op de lijst, dat kan de Kerstman nog altijd brengen. Is er toch nog wat plaats in de zak van Sinterklaas en Piet? Dan is een gezelschapsspel altijd een goed idee. Want wat is er leuker dan een spelletjesavond met het hele gezin? Voor de allerkleinsten die het knippen en plakken nog niet helemaal onder de knie hebben, bestaat er een groot gamma educatief speelgoed die de cijfers, kleuren, dieren, letters en zoveel meer leren, met behulp van leuke spelletjes en vrolijke liedjes. Ook het houten speelgoed is weer helemaal in.

Voor de oudsten

Wat moeten we kopen voor de wat oudere kids? Die zijn ongetwijfeld dolblij met een spelconsole, een wetenschapskit met allerlei coole experimenten of een robot die ze zelf moeten bouwen en programmeren. Wil je helemaal zeker zijn van je stuk? Breng je kinderen dan mee naar de speelgoedwinkel en je zal meteen merken welk speelgoed hun aandacht trekt.

Tijd spenderen

Wanneer plan je dan je aankopen best in? Bij voorkeur een aantal weken vóór 6 december, zo ben je zeker dat het lievelingsspeelgoed van zoon- of dochterlief niet uitverkocht is. Ben je eerder een last-minute shopper en lukt het je niet meer om zonder je kroost (!) een winkel binnen te springen? Geen paniek. Webshops bieden soelaas, daar vind je ongetwijfeld de ideale sintcadeautjes. Bij Fun kun je bijvoorbeeld gerust nog tot het weekend vóór 6 december je bestelling plaatsen. Wij bezorgen de cadeautjes op tijd bij je thuis of op je werk, zodat ook dit jaar het Sinterklaasfeest onvergetelijk wordt.

Vorig artikel
Volgend artikel