Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens
Gezondheid

3 vragen aan… Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens

22.08.2018
door Fokus-online.be

Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens “Ik ben altijd heel graag met sport bezig geweest. Dus na het middelbaar vroeg ik mezelf af: hoe kan ik van sport mijn beroep maken?

Hoe maakte je je studie- en carrièrekeuze?

“Ik ben altijd heel graag met sport bezig geweest. Dus na het middelbaar vroeg ik mezelf af: hoe kan ik van sport mijn beroep maken? Ik ben rond die tijd met MMA begonnen en wil hier ook mijn beroep van maken. Ik koos er ook voor om kinesitherapie te studeren zodat ik een diploma achter de hand zou hebben.” legt Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens uit.

Hoe belangrijk is het voor jou om van je passie je beroep te maken?

“Ik wil doen wat ik graag doe, en als dat betekent dat ik dan minder verdien, is dat maar zo. Het zal misschien een moeilijke en lange weg worden maar ik wil me zeker niet settelen in iets wat niet helemaal mijn ding is en waardoor ik met een gevoel achterblijf van: was ik er maar volledig voor gegaan.”

Wat is je doel voor de toekomst en hoe bereik je dit?

“Mijn doel is om met MMA op het hoogste niveau te geraken. De combinatie met studeren vraagt veel planning en discipline, wat nodig is om succesvol te zijn in beiden. Ik leg mijn lat ook hoog, train heel veel, om zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen winnen, met de UFC (Ultimate Fighting Championship, red.) als doel.” vertelt Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens.

Vorig artikel
Volgend artikel