#fokuschallenge
Gezondheid

Doe mee met de #fokuschallenge

27.03.2021
door Fokus Online

Gewoon even zorgeloos genieten. Na een jaar vol lockdowns en coronamaatregelen die worden aangespannen en weer losgelaten – en weer worden aangespannen – is dat al waar men nu om roept. Zorgeloos genieten. Van ‘het gewone leven’ en van elkaar.

Gelukkig schuilt echt geluk in kleine hoekjes. Tussen de tegels van je terras of in de open heide van de naburige gemeente. Verstrengeld in de wortels van je eigen geplante bloemen of middenin de zilte geur van het open water. Het is buiten te doen in 2021, en de lente staat klaar om na een moeilijk jaar voor ons allemaal opnieuw wat leven in de brouwerij te blazen.

#fokuschallenge wil jou, (aarzelend) sportieve lezer, met deze contentmarketingcampagne graag de aanzet geven om gewoon naar buiten te gaan. We willen de goesting aanwakkeren om de frisse buitenlucht toe te laten en je blik te verruimen. Zet jezelf in beweging door een nieuwe sport te beoefenen – padel schijnt enorm trendy te zijn – of jog eens langs een route die je sinds je kinderjaren niet meer hebt genomen. Heb je in totaal 2 miljoen stappen gezet in het jaar 2020? Doe er dit jaar maar gerust een miljoentje bij. Vind je rolschaatsen enkel voor kinderen, en skateboarden alleen maar voor coole tieners met hippe sneakers? Think again. Het mooie, aangelegde pad langs het kanaal wil niets liever dan dat we met zijn allen komen voorbijrollen, jong en oud.

#fokuschallenge

Het is al ettelijke malen bewezen dat voldoende beweging een enorm positief effect heeft op ons algemeen welzijn. Kom dus maar uit dat kot.

En doe het samen, met vrienden of vreemden, maar altijd met de nodige afstand. Doorheen deze Fokus Outdoor zal je daarom hier en daar botsen op een #fokuschallenge, die jou zal warmmaken om je grenzen te verleggen. En dat doe je helemaal op je eigen manier en altijd op jouw tempo. Samen of alleen. Uitdagend moeilijk of net helemaal niet. Met online- of offlineresultaten. Maar plezierig? Altijd.

Wij dagen jou uit om deze challenges aan te gaan en je kleine gelukjes en de stappen die je zet in de buitenwereld met ons te delen. Volg @smartmediaagencybe en @fokus.online op Instagram, Linkedin of Facebook, post een foto van de challenge die je bent aangegaan en deel je resultaat met ons. Gebruik de hashtags #fokuschallenge en #fokusoutdoor zodat we jouw prachtprestatie zeker niet missen!

Vorig artikel
Volgend artikel