shuttlebus
Lifestyle

3 vragen aan 
Paul De Muynck

24.10.2019
door Fokus Online

1.  Wanneer kies je voor een shuttlebus?

“Parkingkosten aan luchthavens zijn extreem hoog. Dikwijls kost het meer dan het vliegticket zelf. In Charleroi Airport word je vlak voor de terminal afgezet, wat anders niet mag, en kom je zonder stress aan. Ook staat de wagen thuis dikwijls veiliger dan op een parking en kan hij eventueel de thuisblijvers nog dienen.”

2.  Is er een verschil in noden tussen passagiers in België en het buitenland?

On time zijn is overal belangrijk. Klanten moeten niet naar een kerstmarkt of Costa Brava, ze moeten op tijd zijn voor hun vlucht. Vijf minuten maken een wereld van verschil. Ook stellen wij vast dat de passagier milieubewuster wordt en ecologischer wil reizen. Met de shuttlebus naar de luchthaven is dan de juiste keuze.”

3.  Hoe kan het luchthavenvervoer verbeterd worden?

“De verplaatsing naar de luchthaven gebeurt liefst zo aangenaam mogelijk dus een comfortabele shuttlebus met veel beenruimte. Bagage meenemen gaat met de bus veel beter dan met een wagen. Wij bieden ook gratis wifi aan, USB-ports en een toilet. Ook zijn onze bussen uitgerust met een Advanced Passenger Information System (APIS): live info over de vluchtstatus, vertragingen, check-in, boarding gate…”

Vorig artikel
Volgend artikel