marketing
IT

3 vragen aan… Tom Lacroix van Best IT Service

28.06.2021
door Fokus Online

Waarom kiezen voor digitale marketing?

“De klassieke papieren marketing is goed om zichtbaarheid op verschillende mediakanalen te genereren, wat nuttig is als je aan branding wilt doen. Wil je snel klanten aantrekken, dan heb je een meer gecontroleerde manier nodig. Hiervoor gebruik je beter digitale marketing aangezien het een meetbare manier van marketing is waarbij je jouw kosten kunt controleren.”

Stuur je leads beter door naar een salesfunnel of een website?

“Voor digitale marketing gaan de meesten hun website in combinatie met Google en Facebook Ads gebruiken. Dat is
goed, maar verzekert niet dat je leads actie ondernemen. Bezoekers kunnen op je website info vergaren en weggaan zonder gegevens achter te laten of een offerte aan te vragen. Het is interessanter om leads naar een salesfunnel te sturen waar ze eerst actie moeten ondernemen voordat ze meer informatie krijgen.” zegt Tom Lacroix van Best IT Service.

Hoe zet je een volautomatische leadsmachine op die maandelijks nieuwe klanten oplevert?

“Zodra bezoekers een offerte aanvragen of een aankoop doen, begint het pas echt. Door alles te koppelen aan een interne sales flow gaan we alle processen automatiseren. Ook is het mogelijk om andere salesflows te activeren voor klanten, zodat zij aangezet worden tot actie.spatieZo kun je gecontroleerd en meetbaar jouw volume van nieuwe leads en mogelijke klanten zelf bepalen.”

Vorig artikel
Volgend artikel